• ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
  Για αγορές άνω των 39€
 • ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ
  Πληρωμές με αντικαταβολή
 • ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ
  210 57 61 233
 • ΕΙΣΟΔΟΣ | ΕΓΓΡΑΦΗ
 • ΚΑΛΑΘΙ 0.00€

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Εμφάνιση Όλων
 • Πώς μπορώ να κάνω εγγραφή;

  Μπορείτε να κάνετε εγγραφή επιλέγοντας "εγγραφή" στο πάνω δεξί μέρος της σελίδας και στη συνέχεια πατώντας "δημιουργία λογαριασμού" να οδηγηθείτε στη φόρμα συμπλήρωσης των απαραίτητων στοιχείων.

  Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, μπορείτε να διαχειρίζεστε το προφίλ του λογαριασμού σας (προσωπικά στοιχεία, συνδρομή στο Newsletter, ιστορικό παραγγελιών, εκπτωτικά κουπόνια) επιλέγοντας "ο λογαριασμός μου" στο ίδιο μέρος της σελίδας όπου πριν βρισκόταν η επιλογή "εγγραφή".

  Σε περίπτωση που δεν σας εμφανίζεται αυτή η επιλογή, θα πρέπει πρώτα να κάνετε είσοδο στο λογαριασμό σας με τα στοιχεία που δηλώσατε κατά την εγγραφή.

 • Ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης

  Σε περίπτωση που δεν θυμάστε τον κωδικό πρόσβασης, επιλέξτε το πεδίο "ανάκτηση κωδικού" στη φόρμα εισόδου και συμπληρώστε τη διεύθυνση του e-mail σας στο αντίστοιχο πεδίο.  

  Στη συνέχεια πατήστε τον ειδικό σύνδεσμο που θα σταλεί στο e-mail σας και συμπληρώστε τον καινούριο κωδικό πρόσβασης που επιθυμείτε.

 • Μπορώ να αλλάξω τα προσωπικά μου στοιχεία και τον κωδικό πρόσβασης;

  Ναι. Όλα τα στοιχεία που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μπορούν να αλλάξουν από το πεδίο "ο λογαριασμός μου".

  Στην ίδια σελίδα μπορείτε επίσης να δείτε και το ιστορικό των παραγγελιών σας, τα εκπτωτικά κουπόνια που έχετε λάβει, καθώς επίσης και να διαχειριστείτε τη συνδρομή σας στο Newsletter

 • Με ποιόν τρόπο μπορώ να εξοφλήσω την παραγγελία μου;

  Οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής: Αντικαταβολή (μετρητά κατά την παράδοση), Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, Πιστωτική Κάρτα, Πληρωμή στο κατάστημα με την παραλαβή και Paypal.

 • Με ποιόν τρόπο γίνονται οι αποστολές των παραγγελιών;

  Οι παραγγελίες αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ COURIER και Easy Mail.

 • Υπάρχει κάποιο επιπλέον κόστος στην παραγγελία μου, εκτός από το κόστος του προϊόντος;

  Στην περίπτωση, κατά την οποία το κόστος της αγοράς υπερβαίνει τα 39 ευρώ, η αποστολή είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα εκτός από τα έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

  Τα μεταφορικά εντός Αττικής είναι 3,5 ευρώ  ανεξαρτήτου βάρους για αγορά από 39 ευρώ και κάτω με εξαίρεση τα έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

  Τα μεταφορικά για χερσαίους και νησιωτικούς προορισμούς είναι 5 ευρώ ανεξαρτήτου βάρους για αγορές από 39 ευρώ και κάτω με εξαίρεση τα έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

  Τα μεταφορικά για δυσπρόσιτες περιοχές είναι 6 ευρώ  ανεξαρτήτου βάρους για αγορές από 39 ευρώ και κάτω με εξαίρεση τα έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

  Τα μεταφορικά για έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου εντός Αττικής είναι δωρεάν ( 0 ευρώ ). Όλα τα έπιπλά θα παραδίδονται μέσα στο σπίτι.

  Για εκτός Αττικής τα μεταφορικά για έπιπλα είναι δωρεάν ( 0 ευρώ ) μέχρι το πρακτορείο που θα υποδείξει ο πελάτης και από εκεί και πέρα αναλαμβάνει το πρακτορείο και ο πελάτης.

 • Μπορώ να περάσω να παραλάβω την παραγγελία μου και από την έδρα της εταιρείας σας;

  Όχι, είμαστε καθαρά ήλεκτρονικό κατάστημα και όλες οι παραγγελίες αποστέλονται με courier ή με πρακτορείο. 

 • Πόσο ασφαλή είναι τα προσωπικά μου δεδομένα;

  Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του HouseBay.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για τα νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου HouseBay.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

  Η Εταιρεία δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των χρηστών της ιστοσελίδας και των συναλλαγών, εκτός αν υπάρχει έγγραφη εξουσιοδότηση από αυτούς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών, όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο. Ο χρήστης μπορεί να ζητήσει οποτεδήποτε όσα στοιχεία τηρούνται για τον ίδιο, καθώς επίσης και τη διόρθωσή τους, σε περίπτωση που τεκμηριώνεται η ύπαρξη λάθους.

 • Μπορώ να επιστρέψω κάποιο προϊόν;

  Το HouseBay.gr δέχεται την επιστροφή προϊόντων ή και ολόκληρης της παραγγελίας εντός 14 ημερολογιακών ημερών υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Περισσότερα εδώ

 • Μπορώ να ακυρώσω ή να αλλάξω την παραγγελία μου;

  Σε περίπτωση που επιθυμείτε διόρθωση ή ακύρωση της παραγγελίας, μπορείτε να καλέσετε στο 210 800 44 88 (καθημερινά 9.00 – 17.00) ή με e-mail στο sales@housebay.gr